Massages

Massage praktijk Sandra Hogervorst

Even ontspannen, even onthaasten, even niets moeten, even echt tot jezelf komen

Ontspanning

DSC3264

Sport

Massages bij Kanker

Hotstone

_DSC3033

Stoelmassage

Stoelmassage

Sidney

Ik werd ca. 2 jaar geleden naar Sandra doorverwezen door een fysiotherapeute, vanwege mijn aanhoudende stressklachten. Sindsdien lig ik regelmatig bij Sandra op de tafel om te ont-stressen. Zelfs al ben ik nog zo gespannen, ik kom daar altijd tot rust. Sandra voelt ook perfect aan waar de pijntjes zitten en past haar programma daar op aan (uiteraard ook op wat ik prettig vind). De massages zijn daardoor nooit hetzelfde en dus ook niet voorspelbaar.

Als persoon straalt ze rust en ervaring uit. Ze weet wat ze doet en dat merk je. Dat vind ik overigens heel belangrijk. Ik ben sinds die doorverwijzing niet meer naar de fysio geweest. Gewoonweg omdat ik het niet meer nodig heb. De ‘mediterende’ ontspanningsmassage maakt mij zo rustig en ontspannen, dat ik er bijna van in slaap val. Ook mijn lichamelijke klachten zijn enorm afgenomen. Kortom: een top masseuse!

Marjolein

Ik ken Sandra nu een aantal jaar en heb haar leren kennen als iemand die altijd open en klaar staat voor anderen. Ze heeft een groot emphatisch vermogen waardoor ze zich heel goed in de situatie van een ander kan verplaatsen en daar begrip voor op kan brengen. Dit alles overigens zonder vooroordeel naar de persoon.

Deze kracht gebruikt Sandra ook in haar massages. Of je nu voor een ontspanningsmassage, sportmassage, hotstone of stoelmassage komt, Sandra haar handen lijken als vanzelf naar de plek toe te gaan waar aandacht nodig is. Ze behandelt met stevige hand maar tegelijkertijd met beleid waardoor je voelt dat de pijnlijke spieren ontspannen wat resulteert in algehele ontspanning.

Sandra is door de jaren heen niet alleen gegroeid in haar expertise in behandelingen, maar is ook bezig met het uitbreiden van het aanbod massages, met als jongste uitbreiding ouder/kind massage. Voor mij is het overduidelijk dat er bij Sandra sprake is van grote passie als t om haar massagepraktijk gaat.

Rene

Sandra masseert met aandacht en toewijding ondersteunt door gedegen technische kennis en vaardigheden. De massages zijn stevig maar nooit te hard en zacht waar nodig. Sandra is in staat om iedere massage de accenten te verleggen en gebruikt regelmatig andere technieken waardoor de massages altijd verrassend.

Ilka

Zeer professioneel in een prettige en ontspannen sfeer. Een massage door Sandra Hogervorst is een absolute aanrader! Even lekker onthaasten en ontspannen, je lijf voelt na afloop herboren. Sandra biedt veel verschillende massages aan, zoals ontspanning-, sport en hotstone massage, maar ook stoelmassage (op locatie) of massage bij kanker. Sandra heeft heel veel technieken in huis, maar de techniek is het vertrekpunt waar vanuit ze werkt. Ze past toe wat nodig is, levert altijd een massage op maat in plaat van een “standaard riedeltje” af te werken.

Jenneke

Ik kom sinds een half jaar regelmatig bij Sandra voor sportmassage. Zij heeft grote kennis van zaken en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik merk dat haar behandeling me goed doet en beveel haar van harte aan bij mijn connecties!