OVER MIJ

Ik ben Sandra Hogervorst, moeder van twee jongens van 18 en 20 jaar. In januari 2017 heb ik de opleiding tot jongerencoach afgerond. Daarnaast ben ik Rots en Water trainer. Jongeren en jong volwassenen kunnen veel op hun bordje hebben en er wordt tegenwoordig een hoop van ze verwacht. Het is niet altijd even makkelijk om hier mee om te gaan.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens zijn eigen kracht heeft en talenten bezit, maar niet iedereen zich er bewust van is hoe ze in te zetten. Dat vind ik het mooie aan mijn vak, om anderen te ondersteunen in dit bewustwordingsproces, handvatten te geven en in hun kracht te zetten, zodat ze zelf een goede basis hebben om bewuste keuzes te maken en de regie in eigen hand te nemen.

Naast individuele coaching begeleid ik ook groepen, met name bij (maatschappelijke) projecten in samenwerking met het Cultuurgebouw Haarlemmermeer en Stichting Contacthond. Ik vind het geweldig om te zien dat de deelnemers na zo’n project meer zelfvertrouwen hebben en actiever deelnemen aan de maatschappij. Daar doe ik het voor.